Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Spelpepp #1: Nya WoW släpps 13 november

wow_draenor_intro

Härnäst kör vi trailers, bilder och kortnyheter om fem kommande spel. Häng med!

Samtidigt som Gamescom-mässan pågår i Köln höll Blizzard ikväll ett jippo för kommande expansionspaketet till World of Warcraft, med namnet Warlords of Draenor.

Annons

Själva dragplåstret var att visa upp spelets introfilm (eh, ja, det räcker tydligen för att hålla ett livesänt evenemang) och avslöja diverse detaljer om spelet, som just nu alfatestas. Dessutom fick spelet ett släppdatum: 13 november! Huruvida hyllningen till i veckan avlidne Robin Williams, som tydligen var stor WoW-spelare, kommer med i spelet framgick inte.

Med avslutat evenemang får sägas att introfilmen var lika bra som vanligt när det gäller Blizzard. Mörk, hård, intensiv och tuff. Se själva!

Peppfaktor: Fiskegubbar-3

Evenemanget hölls i Los Angeles och livesändes här på deras egen sajt. Eller om det inte funkar så via Gamespot här:

Bland annat berättade Blizzard om hur de ska locka tillbaka de många spelare som tröttnat på WoW:

När man startar expansionen kan man boosta upp en av sina existerande figurer till nivå 90, för att kunna direkt börja utforska alla de nya områdena och uppdragen. Eller skapa en helt ny hjälte.

Det är enligt utvecklarna för att man ska ”slippa starta om som level 73 i Grizzly Hills” och därmed ha ett par veckor trist tröskning framför sig innan man kommer till det nya innehållet i spelet. Detta kommer att inledas med diverse uppdrag, lite som när man skaffade sig en sån där death knight och fick börja på nivå 55.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar