Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Vine på webben och tillfixade tillväxtpaket

Dagens appnyheter är seriösa och tillväxtfrämjande, för ni har väl inte fått nog av debit och kredit och procent i och med nattens deklarationsinlämning i sista sekund, tänker jag. För balansens skull börjar vi med ett tips om Vine på webben.

Annons

vine_browser

VINE (www)
Videoappen Vine nu gjort så att man kan kolla videor fritt på deras sajt vine.co och inte bara i appen. Man har redan tidigare kunna komma åt sin profil men nu går det också att söka och bläddra bland andras, och det finns ett tv-läge som man kommer åt genom en liten grå tv-symbol uppe till höger. Detta kan man, till skillnad från Instagram göra utan att logga in, eller ens ha ett konto.

powerpoint_ipad

MICROSOFT OFFICE (iPad)
Microsofts sent om sider släppta Office-paket till iPad får äntligen (en dryg månad för sent) utskriftsstöd med AirPrint för trådlösa utskrifter. Läs mer om detta och andra nyheter på Microsofts blogg, och ladda ned apparna här. För redigering krävs dock Office 365-prenumeration, vilket kostar 89 spänn i månaden, eller 879 kronor inifrån en av apparna (som i sig är gratis).

GOOGLE DOCS & SHEETS (Android/iOS)
Samtidigt har Google brutit isär själva dokumentredigeringen från sin Google Drive-app och man kan nu bland annat redigera lokalt sparade filer. Är du Google Docs-användare behöver du två av dessa fyra länkar för textdokument och kalkylblad:
Google Kalkylark till iOS eller till Android
Google Dokument till iOS eller till Android

google_docs_android

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar