Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Nästa iPad, nya iPhone (iFärg?) och IFA i Berlin de kommande dagarna

Den nya iPad-versionen blir tunnare, om man ska tro denna video från Unbox Therapy. De har på något vis fått tag i ett skal från en kommande femte generationens iPad och spekulerar vilt i videon nedan. Igår bekräftades också Apples kommande event nästa tisdag, den 10 september, och att döma av de färgade cirklarna på bilden i botten så kan vi vänta oss nya iPhone-lurarna i färg.

Annons

Men nog spekulationer för nu.

Jag sitter på en flygmaskin som strax ska taxa ut och lyfta mot Berlin där jag ska klämma, lyssna och titta på alla andra nya prylar på hemelektronikområdet på den stora IFA-mässan, som inleds idag med diverse presskonferenser av bland andra Samsung och Sony. Jag hoppas – understruket plus fem extra allt – kunna uppdatera bloggen mer löpande med nyheter än under Gamescom för två veckor sedan, där det blev praktiskt omöjligt att snabbt kryssa fram och tillbaka till presscentret mellan de inbokade mötena.

Ger fan i Air Force One, vill faktiskt hellre se ett Globemaster III. Eventuell bild kommer på twittern, följ twitter.com/easyrydstrom

Viel vergnügen!

apple_sept10

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar