Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Vattentåliga högtalare från Nudeaudio

NudeAudio_S_Bluetooth_Speaker_-299-sek

I den verkligt bärbara budgetklassen för mobila högtalare finns nu festligt formgivna Nudeaudio i butik sedan någon vecka. Högtalarna finns i två färgkombinationer och tre storlekar (small ovan, medium under), har ett stötdämpande silikonhölje och är vattenresistenta. Jag har inte sett någon direkt klassificering så får anta att det betyder ”inte direkt vattentäta, men tål att finnas i badrum, på stränder, i skidbacken och miljöer med barn i”.

Annons

De spelar musik via blåtand eller med sladd, med en batteritid på upp till åtta timmar och en räckvidd på 10 meter. Prismässigt hamnar de till och med en bra bit under Jabra Solemate Mini (som både jag och Kjell Häglund gillar, trots lite högt pris). Small-varianten kostar 300 spänn och medium-versionen 500 kronor medan Large (med två högtalarelement och en passiv bas) kostar tusenlappen. Ljudet är trots allt oväntat bra för högtalare vars frekvensomfång inte ens täcker hälften av min talröst.

Nu drar jag söderut igen för att bevaka ett iskallt idrottsevenemang. Mer om det senare.NudeAudio_M_Bluetooth_Speaker-499-sek

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar