Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Vårens tre allra hetaste supermobiler

Triss i supermobiler från Samsung, HTC och Sony! Detta är vårens tre allra främsta Android-telefoner, alla med sina egna unika egenskaper, alla med samma prislapp på runt 6 500 kronor utan abonnemang. Läs vidare om specifikationer och våra intryck i de länkade, tidigare artiklarna från bloggen.

Annons

samsung_galaxy_s5

Samsung Galaxy S5
Den kanske mest kompletta telefonen av de tre, som både har videoinspelning i ultra-hd, smart batteriteknik för att hålla laddningen längre, och ett sätt att kombinera 4G och wifi för att superboosta stora nedladdningar. Digitalt återkommer eventuellt med en riktig recension i närtid.
Läs en förhandstitt här!

htc_one

HTC One
Utmanaren och uppföljaren till en av fjolårets bättre lurar har en vidareutveckling av den lite märkliga ultrapixelkameran, där varje bildpunkt tar upp mer ljus, och med en extra lins kan man även skapa bilder med justerbart skärpedjup. Designen och bygget i metall är grymt snyggt och man kan inte riktigt bestämma sig om man verkligen vill använda det coola, retroinspirerade skalet eller ha telefonen ren som den är. Plus för marknadens bästa högtalarljud!
Läs om våra intryck efter lanseringen i London!

sony_xperia_z2

Sony Xperia Z2
Fjolårets utmärkta, vattentäta Z1 fick först en fin, mer kompakt uppföljare, Z1 Compact, som vi testat och funnit god och nu kommer alltså Z2 som bland annat skjuter video i 4K-upplösning. På bilden med diverse tillbehör, som Sonys smarta armband.
Läs en förhandstitt här!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar