Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Upptäck nya Watch Dogs 2 – hackeräventyr som utspelas i Silicon Valley och släpps i höst

watch_dogs_2_900px

Watch Dogs 2 avslöjades strax före E3-mässan för ett par veckor sedan, och släpps redan den 15 november i år, till såväl Playstation 4, Xbox One som Windows-datorer. Det byter lokus från lite mer murriga Chicago till ett lite mer kulört Kalifornien, och kommer att utspelas i och kring San Fransisco och Silicon Valley. Här är trailern och en längre film från spelet!

Annons

– När en uppföljare känns alltför likt originalet kan det bli en besvikelse, så vi har chansat en hel del och gjort rätt stora förändringar. Om första Watch Dogs helt handlade om övervakning så är fokuset denna gång ”big data”, sociala medier, sökmotorer och så vidare. Vi analyserar dessa teknologier, frågar oss vilka risker de medför, vad en hacker skulle kunna göra, och har funnit att vi kan skapa några superintressanta situationer.

Detta säger spelets producent Danny Belanger till den officiella Playstation-bloggen – hela inlägget kan läsas här.

Här har vi också hela 11 minuters gameplay-film från Watch Dogs 2, som handlar om huvudpersonen Marcus och hans kompisar i organisationen Dedsec, då de ska infiltrera en chef för ett sociala medier-företag som missbrukar användarnas data.

watch_dogs_2_2

watch_dogs_2_3

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar