Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Vårens tre bästa träningshörlurar

Mats Rydström  |  Publicerad 2014-03-13 07:54  |  Lästid: 2 minuter
audio-technica_ath-ckp200is

 

Fjolårsfavoriten Jabra Sport Wireless+ är fortfarande bland de mest kompletta träningshörlurar vi testat, om än saftigt dyra. De utmanas nu av Audio-Technica, och av sig själva! Här är tre nya träningsvänliga in ear-hörlurar värda att låna ett öra:

Audio-Technica ATH-CKP200iS
Nytillskott i företagets SonicSport-serie, med fulsportig design som krokar i runt örat. IP5X-certifierade vilket utläses spolsäkra, och det räcker både för svett, regn och tvätt. Extrasladd på 60 centimeter medföljer – bra!
Pris: från ca 400 kronor

jabra_rox_wireless

Jabra Rox
Trådlösa blåtands-lurar, ja, utom sladden som förbinder höger och vänster. För träning låser du enkelt fast dem i örat med en extra gummikrok. Har skyddsklassen IP52 som innebär att de tål damm och vatten. Bättre ljud än Sport Wireless+ men lika upptrissat dyra som andra Jabra-produkter.
Pris: 1 200 kr

bello_digital_bdh751

Bell’O Digital BDH751
Vanliga sladdförsedda sporthörlurar med sedvanlig mikrofon och fjärr. Böjen runt örat är flexibel för bästa möjliga passform och givetvis följer tre olika stora öronpluggar med. Finns i utförandet på bilden eller svarta med mörka kromdetaljer.
Pris: omkring 50 dollar

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-03-02 15:13