Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Triss i spelmöss för maximal precision

spelmoss_logitech_g502

Spelar du mycket har du säkert redan en spelmus, eller har övervägt att skaffa en. Inte duger det med två-tre knappar och ett söndersladdrigt scrollhjul – du behöver uppåt tio fullt flexibelt programmerbara knappar, högsta möjliga noggranhet och justerbar tyngdpunkt. Spana in vår triss i spelmöss.

Annons

logitech_g502

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse
I april kom denna Logitech-mus, världens första med en sensor med sjukt exakta upplösningen 12 000 dpi. G502 har elva programmerbara knappar och är justerbar efter hur din musmatta är beskaffad, dess yta och vilket ljus den reflekterar. Medföljer gör också vikter som gör att du kan justera musens tyngd och tyngdpunkt – allt för att maximera slaktfesten.
Pris: 800 kr

razer_taipan

Razer Taipan
Prisvinnande spelmus med nio programmerbara knappar, och som sedan i maj finns i blankt vitt utförande med lysande logga och scrollhjul. Upplösningen är 8200 dpi, som tycks vara något av standard för spelmöss. Den är mer traditionellt uppbyggd än Logitech-musen med överdelens två knappar tillhörande samma stycke, i stället för två helt separata knappar. Den är därmed också symmetrisk och kan användas av både höger- och vänsterhänta.
Pris: 750 kr

 

corsair_vengeance_m65

Corsair Vengeance M65
Snyggast av dem alla, men också relativt billig mus som ska vara bäst lämpad för shooters med sina åtta knappar, varav en speciell knapp som du med tummen snabbt aktiverar kikarsikte-läget med. Med tre löstagbara vikter kan du också finna den balans och tyngd som bäst passar dig. Samma upplösning som Razer Taipan. Finns i vitt, svart eller olivgrönt, men dessvärre bara för högerhänta.
Pris: 500 kr

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar