Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Lär dig allt om 3D-skrivare i ny Netflix-dokumentär

print_the_legend_netflix

Netflix-dokumentären Print the Legend handlar om 3D-skrivartrenden och har premiär i slutet av september. Se trailern till den och två andra kommande dokumentärfilmer om appar och spelmusik.

Print the Legend
Premiär: 26 september
Den första stora dokumentären om 3D-skrivarfenomenet hade premiär på South By Southwest i våras, där den också fick juryns specialpris. När vem som helst med lite pengar över kan skriva ut en pistol, eller vad som helst – vad händer med oss och vårt samhälle då?

Annons

App: The Human Story
Premiär: hösten 2015
Kickstarter-backat projekt som fokuserar på hur appen som informationsbärare och fenomen förändrat vår vardag. Allt började med Steve Jobs iPhone-lansering 2007 och vi minns nu knappt den tid då man var hänvisad till de program som någon på IT-avdelningen var tvungen att installera. Mer information finns på deras sajt.

Beep
Premiär: våren 2016
En dokumentär om musik och ljud i data- och tv-spel genom tiderna – från arkadspel och flipper till dagens överdådiga orkesterinspelningar. Vi ska bland annat få intervjuer med spellegendarer och se hur det verkligen går till vid ljudläggning. Också detta givetvis ett Kickstarter-projekt, som tycks ha nått sitt första mål.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar