Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Tre heta spel som visas på E3-mässan i Los Angeles i veckan – med Café på plats!

Mats Rydström  |  Publicerad 2015-06-14 14:49  |  Lästid: 2 minuter
justcause3

På tisdag öppnar världens största spelmässa: E3 i Los Angeles, och Café kommer att vara på plats. Redan i natt svensk tid sker emellertid de första separata presentationerna av nyheter, och under måndagen håller Microsoft, Sony och Electronic Arts med flera bjässar i branschen sina presskonferenser.

Vi börjar peppa med tre exempel på spel som vi hoppas få uppleva mycket av de kommande dagarna.

Just Cause 3

Ett av de hetaste svenska spelen är Avalanche Studios uppföljare till fem år gamla Just Cause 2. En spelserie som handlar om sol, hav och en härlig fri värld att upptäcka… samt korrupta diktatorer, en massa pang-pang och en hjälte – Rico Rodriguez – som kan utföra de mest overkliga stunts. Se senaste trailern här!

Kräver inloggning på Google/Youtube.

halo5

Halo 5: Guardians

Efter Halo 3 lämnade Bungie den serie som de skapat, efter ett par år tog Microsoft-studion 343 Industries upp tråden igen med Halo 4, som slog tidigare försäljningsrekord. Förväntningarna på kommande femte spelet är minst sagt saftiga.

Särskilt som vi vill ha mer riktigt fullfjädrad Halo-action efter fjolårets halvt misslyckade remix-paket The Master Chief Collection, som drogs med multiplayer-problem.

http://www.youtube.com/watch?t=46&v=9rd8FWUCCZk

Förutom singelspel så satsar de hårdare på multiplayer än i fyran, med 20+ kartor som kommer utökas successivt för alla spelare. Enligt designchef Kevin Franklin till Gameinformer kommer också ett helt nytt multiplayerläge som ska innehålla alla delar av Halo-sandlådan.

fallout4

Fallout 4

Detta efterlängtade spel, för alla fans av svampmoln och post-nukleära sammanbrott, blev offentligt för ett par veckor med en första trailer. Innan E3-mässan drar igång på riktigt på tisdag kommer spelets utvecklare Bethesda hålla en stor presskonferens, och vi hoppas få se mycket, mycket mer. Handlingen ska denna gång utspelas i Boston och runt New England, enligt de första uppgifterna.

Vi tar trailern igen!

Kräver inloggning på Google/Youtube.

Deras presskonferens går av stapeln kl 04 måndag svensk tid – här kommer du kunna följa evenemanget via Twitch

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-08-11 10:46