Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Trailerspecialen fortsätter med 11 spel som vi hoppas på – det första släpps imorgon!

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-08-22 12:14  |  Lästid: 4 minuter
thimbleweed_park_900px

Här är ytterligare 11 nya speltrailers – som uppföljning till de 8 från i torsdags. Det blir högsta betyg till presentationstrailern till ett alldeles nytt spel från skaparna av klassiska Maniac Mansion, dessutom övertygar ett nytt  läskigare Resident Evil och actionladdat Titanfall 2. Först ut: nya Deus Ex, som släpps imorgon den 23 augusti.

* * *

1. Deus Ex: Mankind Divided

Sista rycket för ett spel som vi tjatat om då och då, och har varit lite kontroversiellt (marknadsfört med tvivelaktiga pr-grepp). Trailern är lite halvdan, fortsätter på den filosofiska linjen, men att döma av de första recensionerna levererar det färdiga spelet hyfsat.

Betyg: Fiskegubbar-3 
Släpps: 23 augusti
Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

2. Titanfall 2

Titanfall är inte så himla filosofiskt i andra sidan, och denna trailer fokuserar på det intressanta: Action, plåt och explosioner, och man får en bra känsla för spelet. I den gångna helgen kördes ett betatest, som även ska upprepas den kommande. Vill du vara med? Skriv upp dig här!

Betyg: Fiskegubbar-4
Släpps: 28 oktober
Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

3. Steep

https://www.youtube.com/watch?v=BMY91X7GOO0

Tydlig trailer om detta lovande vintersportspel – som får oss att längta efter vintern, men hur åk- och snökänslan är återstår att se.

Betyg: Fiskegubbar-3
Släpps: december

Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

4. Hybrid Wars

Ryskutvecklat spel, vars trailer inte säger så mycket om hela historien. Det är inte bara ett mechspel, utan ett spel om hybridkrigföring i en framtid 2060 där storföretagen styr världen och slåss mot varandra med hybridkrigföring. Dålig, för kort, trailer men en extra fiskargubbe för att ”nuclear” uttalas ”nukilerr” på George W. Bush-vis.

Betyg: Fiskegubbar-2
Släpps: senare i höst

Format: PC, Mac, Linux

* * *

5. Resident Evil 7

Bra! Resident Evil blir läskigt igen, av nya trailern att döma. Nu när det går 13 zombiespel på dussinet (läs här om Days Gone och här om State of Decay 2) kan detta vara vägen att få serien att återigen kännas relevant, 20 år efter debuten.

Betyg: Fiskegubbar-4
Släpps: 24 januari

Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

6. Thimbleweed Park

Peppen är total inför detta retrospel om Dolores, som ärvt en kuddfabrik som visar sig ruva på obehagliga hemligheter. Spelet kommer från Ron Gilbert och Gary Winnick, som tidigare gjort banbrytande peka-och-klicka-äventyret Maniac Mansion (1987) vilket startat en eller ett par hela genrer.

Betyg: Fiskegubbar-5
Släpps: januari 2017

Format: Xbox One, PC, Mac, Linux, iOS, Android

* * *

7. Tekken 7

Här lite tacksamt koncis påpuckling av nygamla figuren Lee Chaolan, i ett spel som också kommer att innehålla mycket historia och sidouppdrag.

Betyg: Fiskegubbar-3
Släpps: tidigt 2017
Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

8. For Honor

For Honor känns sannerligen aningen kittlande, även om det tycks härligt korkat med vikingar, samurajer och riddare i ett och samma spel. Trailern är inte så tydlig men bra på att förmedla en känsla – och ingjuta troligen orimliga förhoppningar.

Betyg: Fiskegubbar-4
Släpps: 14 februari

Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

9. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Anti-knarkgerilla-spelet Wildlands har vi sett en del av men den här trailern känns tyvärr helt ointressant. Vist ska Ghost Recon-spel vara seriöst nördiga, men här blandas på ett märkligt sätt vapenfetischism med arkadsekvenser och basig berättarröst. Bestäm er…

Betyg: Fiskegubbar-2
Släpps: 7 mars

Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

10. Get Even

Nyligen utannonserat skräckäventyr som med hjälp av ny 3d-ljudteknik ska bli extra läskigt. Storyn tycks handla om kidnappade barn, titeln får tolkas som ”hämnd”, och trailern lämnar lagom mycket till fantasin.

Betyg: Fiskegubbar-4
Släpps: våren 2017

Format: PS4, Xbox One, PC

* * *

11. Metal Gear Survive

Nytt Metal Gear-spel utan skaparen Hideo Kojima, men med zombies… i en trailer som fått fyra gånger fler tumme ned än tumme upp på Youtube – något slags rekord! Lägg ner serien.

Betyg: Fiskegubbar-1
Släpps: 2017

Format: PS4, Xbox One, PC

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-08-23 11:12