Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Testa Overwatch gratis hela den kommande helgen – ett av årets bästa spel!

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-11-18 10:22  |  Lästid: 2 minuter
overwatch-roadhog-screenshot-002

Från ikväll, fredag klockan 20:00, och hela helgen kan du spela Blizzards succéspel Overwatch gratis. Ett lysande läge att prova på detta ”MOBA for dummies”. Overwatch, som släpptes i somras, är ett teambaserat, väldigt roligt action-shooter-spel där alla karaktärer har drastiskt åtskilda egenskaper och roller – och det är faktiskt ett spel som alla kan ha viss behållning av, oavsett förkunskaper.

Det finns 22 figurer och 13 kartor att välja mellan, samt flera spellägen men inte competitive play. Overwatch finns till Playstation 4, Xbox Live och Windows-datorer (inklusive Mac via Bootcamp). Tänker du dig att spela på PS4 eller Xbox krävs dock ett abonnemang på deras respektive onlinetjänst PlayStation Plus och Xbox Live Gold.

Vill du spela i Windows går du till battle.net och laddar ned appen och installerar Overwatch därifrån. Det bästa av allt är att du får behålla dina framsteg i spelet om du beslutar dig för att köpa spelet och fortsätta, om du bara skaffar spelet via samma plattform som du använt under den fria helgen. Passa på att testa ett av 2016 års bästa spel!

overwatch-ana-screenshot-001
overwatch-dva-screenshot-002
overwatch-dva-screenshot-003
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:55