Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Tekniska väskor från svenska Holger

holger-junior

Att åka på festival (dagsfärskt exempel) med diverse teknisk apparatur som telefoner, surfplattor och datorer leder ofta till såväl uppkopplings- som laddningsproblem. Det senare kan åtminstone de nya snygga väskorna från svenska Holger hjälpa till med, då de har inbyggd batteriladdare för två laddningar av din telefon och padda – vilket bör räcka för en intensiv dag med plåtande och filmande och virtuellt socialiserande.

Annons

Designern Johan Tunebjer döpte dem till Holger, efter mor- eller farfadern, och designidén är old-school blandat med nytänk, miljövänlig produktion och material som är både regntåligt och hållbart. På modespråk: ”vulcanized fiber”, med läderdetaljer och i färgerna svart, blått, grönt, rött, gul-orange.

Junior (överst på sidan) är den lilla väskan, med en vikt på ett kg. Den rymmer en surfplatta och lite till, medan Senior (nedan) är en laptopväska, lämplig för 13-tummare. Priserna är 1 800 respektive 2 000 kronor.

holger-senior

Det finns också en ryggsäck, för 2 200 kronor, men eftersom folk fortsätter att kalla ryggsäck för ”rygga” så blir det ingen bild på den.

Holgerväskorna väntas finnas i butik om prick en vecka, alltså den 15 augusti. Digitalt återkommer med en trio tips på andra, praktiska men långt ifrån så här stiliga, bärbara laddare.

holger-item2-lrg

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar