Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Streamad släppfest ikväll för Blizzards nya spel Heroes of the Storm

heroes_of_the_storm

Heroes of the Storm släpps imorgon och firas ikväll med ett livestreamat jippo från London. Det senaste spelet från Blizzard är ett hopkok av deras olika spelvärldar: Warcraft, Starcraft och Diablo och även The Lost Vikings.

Annons

Spelet är ett så MOBA, Multiplayer Online Battle Arena, i stil med DOTA och League of Legends. Blizzard kallar det själva för ett ”team brawler”-spel. Fokus ligger på att låta fler ha kul snabbt och smidigt, med kortare matcher 5-mot-5 på kanske 15 minuter, snarare än att bli det definitiva e-sportspelet för världseliten. Nybörjare och casualspelare ska slippa de elitistiska mobbarnördarna och man ska kunna ta spelet på så lite eller mycket allvar man vill eller har råd och tid med.

Lite av Blizzards generella modus operandi… Här är en intervju med utvecklingsteamet som förklarar spelets historia:

Heroes of the Storm är i sig gratis att spela, men man kan köpa hjältar och andra prylar inne i spelet – i stället för att låsa upp dem med tidsödande tragglande. Prisläget tycks vara högre än i andra liknande spel, men man kan också testa olika hjältar innan man köper dem. Det finns också rabatterade paket att köpa i butik med start imorgon.

Kvällens streamade evenemang kommer ni att kunna se här nedan med start kl 21:30.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar