Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Speltrailerspecial: Killzone, Thief, War Thunder, Zelda och Mario

Ägnar onsdagmorgonen åt att glo på ett gäng speltrailers från senaste veckan. Apptipsen utgår idag, men kolla för all del in förra veckans – tre träningsappar till iPhone 5S som använder dess rörelseprocessor M7.

Annons

killzone_shadow_fall

Killzone Shadow Fall
Släpps: 29 november
Format: PS4
Det enda exklusiva storspelet som släpps samtidigt med Playstation 4 i slutet av november, här i trailer som enligt Sony är i för bra kvalitet för Youtube och liknande så du måste helt enkelt klicka här och ladda ned från deras blawgh.

 

War Thunder
Släpps: 29 november
Format: PS4
Ryskutvecklat WWII-flygspel som nu kommer till PS4 som nedladdningsbart spel, efter att ha funnits ute på Steam till Windows i nåt år. Vi återkommer med en förhandstitt och våra intryck efter att ha testat på Gamescom.

 

The Legend Of Zelda: A Link Between Worlds
Släpps: 22 november
Format: Nintendo 3DS
I vilket trollkarlen Yuga ”förvandlar kungarikets sju visa män till målningar för att sen skicka iväg dem till en annan tidigare okänd värld”.

 

Super Mario 3D World
Släpps: 29 november
Format: Nintendo Wii U
Mario, Luigi och de andra ska försöka rädda Sprixie från Bowser och en massa sånt. Vi testspelade snabbt på Gamescom och intygar att det är Nintendoklassiskt bra, lättsamt och skoj.

 

Thief
Släpps: 28 februari
Format: PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Windows
Snäppet allvarligare blir det i remaken på Thief, här i den första i en serie trailers som ska lyfta fram stämningen och känslan i spelet, genom en spelfigurs ögon.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar