Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Spelpatchar och nyheter från den gångna veckan – från Fallout till Forza

Fallout4_WastelandWorkshop

Om du inte är helt förlorad i nysläppta Dark Souls III eller Quantum Break, eller Doom-betatestet som vi skrev om i fredags, så finns det nytt innehåll att upptäcka i ett par äldre spel. Här är fyra nyheter från den gångna veckan!

1. Bygg och fånga djur i Fallout 4

Annons

Först ut: mer att göra i fjolårets höjdare Fallout 4!  Detta får nu får en andra större uppdatering, Wasteland Workshop, i vilken man kan fånga och tämja djur, som kan slåss mot andra djur eller spelets övriga invånare. Samt bygga på sitt hus och fixa grejor, massor av grejor. Det är däremot ingen gratis patch utan ett tilläggspaket som man köper för 49 kronor.

2. Fixa Fallout-bilen till Forza Motorsport 6

Har du inte spelat Forza Motorsport 6 till Xbox One på länge kan det finnas en anledning att logga in. Spela detta och/eller Fallout 4 så kommer du att belönas med specialbilen Chryslus Rocket ’69 från Fallout-världen. Den retrofuturistiska raketbilen kommer i så fall att läggas till ditt Forza-konto med en aktiveringskod, någon gång under april eller början av maj.

3. Räder till Tom Clancy’s The Division

Här bjuds mer spelinnehåll till dem som redan kommit väldigt långt i spelet, det som spelnördar kallar ”end game”-innehåll. Här beskrivs dessa gruppuppdrag, räder eller ”incursions”.

4. Massor av nytt i Destiny: The Taken King

Destiny är fortfarande vid liv och uppdateras löpande av Bungie med nytt innehåll. Nu i veckan kom en större patch, 2.2.0, som beskrivs i detalj av utvecklingsteamet i trailern. Får det dig att vilja stanna kvar, eller återvända till spelet?

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar