Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Som en terminator i backen

Varje år när jag plockar jag fram min snowboard så sparkar jag mig själv för att inte ha köpt ett par Recon-glajjor än.

Recon Mod Live är en HUD (heads up display) som monteras i ett par kompatibla skidglasögon och sen visar till exempel hastighet, höjd över havet och yttertemperatur direkt i brillorna. Tekniken finns även förinstallerad i till exempel Oakleys Airwave-glasögon.

Annons

Som du ser i videon ovan blir resultatet ungefär det häftigaste någonsin. Jag har alltså inte testat brillorna, men om de funkar ens en tiondel lika bra som det ser ut är jag såld.

Själva HUD-enheten kan köpas separat från Recon. Scrolla ned för en lista på kompatibla skidglasögon, eller köp ett par färdigmonterade så slipper du pilla själv. Jag gillar som sagt de här svarta från Oakley:

Någon som har testat?

/Daniel

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar