Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Snygga, tysta eller trådlösa hörlurar

Mats Rydström  |  Publicerad 2014-03-24 11:16  |  Lästid: 2 minuter
triss_i_teknik_horlurar

Under nya vinjetten Triss i Teknik presenterar Digitaltbloggen varje vecka tre nya favoriter inom en prylgenre, från de senaste mobiltelefonerna till de smartaste tillbehören och det bästa ljudet. Idag tre snygga, smarta, välljudande och hyfsat prisvärda hörlurar från B&O, JBL och Audio-Technica. Tysta, trådlösa eller snyggast möjliga – vilka passar dig?

 

JBL_S400BT

JBL Synchros S400BT
Pris: 2 000 kr
Vi testade i höstas det utmärkta storsyskonet S500 i Synchros-serien. Dessa nya, mindre modeller har blåtand för trådlös överföring, batteri som räcker över 15 timmar och – likt Phillipe Starck-designade Parrot Zik – en panel på utsidan av hörluren som man kan toucha för att ändra volym, svara på samtal eller byta låt.

 

BO_form2i

B&O Play Form 2i
Pris: 1 150 kr
B&O-hörlurar med 30 år på nacken och ultraklassisk design – de finns till och med permanent utställda på MOMA i New York. Nu har Form-lurarna uppdaterats med mikrofon, fjärr och bättre komfort samt tre nya färger: blått, grått och grönt. Finns sedan tidigare i svart, vitt och rött.

audio-technica_anc70

Audio-Technica ATH-ANC70
Pris: 1 600 kr
Stora men lätta nyheter i serien QuietPoint med rätt kraftiga element på 4 centimeter och som utmärker sig med en aktiv anti-buller-teknik som effektivt suddar ut upp till 90% av allt störande bakgrundsljud och har mikrofon med switch och volymkontroll på utsidans undersida.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-23 01:31