Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Så blir multiplayerspelet i Call of Duty: Advanced Warfare

CoD-AW_1

Ny trailer visar onlinespelet i Call of Duty: Advanced Warfare, som är utvecklat av nya studion Sledgehammer Games och släpps den 4 november till både nya och gamla konsoler, samt PC.

Vi har tidigare skrivit om att Kevin Spacey gör en av rösterna, men i samband med Gamescom-mässan i Köln kommer nu mer information. Det börjar med en multiplayer-trailer, som bland annat visar spelets huvudnummer: att man krigar i exoskelett eftersom det hela utspelas år 2054.

Annons

Dessa avancerade dräkter skänker givetvis nya taktiska dimensioner till spelet, och några av dess egenskaper är sköldar, snabbare återhämtning, tillfällig stealth, och ett slags robotsköld som för en kort stund kan oskadliggöra granater och raketer som flyger din väg.

Jag kan dock inte låta bli att tänka att allt hoppande kommer att kännas oerhört retligt – som när folk verkligen började överanvända rakethoppandet i Quake. Det stör mig, liksom surrande drönarna och allt annat som har med framtiden att göra. Så lyssna för all del inte för mycket på mig utan titta istället på bilderna och trailern.

CoD-AW_2

CoD-AW_4

CoD-AW_3

CoD-AW_5

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar