Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Overwatch släpps i maj, det gör tyvärr försenade Uncharted 4 också…

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-03-07 13:15  |  Lästid: < 1 minut
mass_effect_andromeda

Helgens sämsta spelnyheter var två spelförseningar som delvis kanske hjälps upp lite av en god nyhet, efter en smygläcka. Först och främst blir Uncharted 4: A Thief’s End försenat ytterligare en gång, och ska nu släppas först den 10 maj. Men kolla för all del senaste trailern här från förra veckan.

Mass Effect Andromeda blir försenat från i höst till första kvartalet 2017. Det kanske inte gör så värst mycket. Egentligen skulle ju Mass Effect-sagan vara över så att det trots allt blir en fortsättning, och att den blir lika stark som originaltrilogin, kan få ta lite extra tid. Här är en kryptisk video från N7-dagen i slutet på förra året.

Blizzards Overwatch, som vi flera gånger kallat ett MOBA för dummies, orättvist eller ej, kommer att släppas den 24 maj. Det gick att utläsa av en annons som dök upp kort på spelsajten IGN men snabbt plockades bort, men bekräftades senare i ett officiellt utskick från Blizzard på måndagkvällen. Overwatch kommer till såväl PC som Xbox One och Playstation 4 (men däremot inte längre till Mac, som Digitalt tidigare rapporterat). En öppen betatest ska köras den 5-9 maj. Mer info om spelet finns på Overwatch hemsida.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-06-16 12:08