Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Nya Radiohead-ljud i appen PolyFauna och SVT Play till Apple TV

Mats Rydström  |  Publicerad 2014-09-02 19:04  |  Lästid: < 1 minut
polyfauna

Spotify-hatarna i Radiohead distribuerar ju sin musik själva på olika vis i stället, och bland annat via den högst experimentella appen PolyFauna till Android och iOS-enheter. Nya versionen, 2.0, släpptes igår och innehåller flummig grafik som du flyger runt i genom att röra på telefonen, och ny ”musik” eller ljud som nog gör sig bäst i hörlurar.
Och är gratis. Vilket somliga kanske tycker är motsägelsefullt med bandets motstånd mot streamingmiljonärernas tjänster. Detta kan vara brottstycken ur demos inför kommande skiva, eller annat överblivet. En upplevelse är PolyFauna helt klart.
Ladda ned Android-versionen.
Ladda ned iOS-versionen.
Radioheads hemsida.

 

svtplay_appletv

Något som kan varit lätt att missa om man inte använt sin Apple TV den senaste helgen är att SVT Play nu finns inbyggd och lättåtkomlig som tjänst, efter att man gjort senaste uppdateringen.
Tidigare har man fått köra SVT Play i sin telefon, tablet eller dator och skicka till Apple TV med Airplay. Denna ändring innebär dels bättre kvalitet, att man inte riskerar avbrytas av samtal eller batteritorsk, och att man lätt kan återuppta sitt tittande där man tidigare avbrutit.
Gratis, bortsett från tv-licensen då.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-23 02:56