Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Nya Call of Duty: Infinite Warfare flyttar striderna ut i rymden – se nya trailern!

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-05-02 13:56  |  Lästid: 2 minuter
CoD_InfiniteWarfare_2_900px

Call of Duty: Infinite Warfare blir nästa spel i den megasäljande actionspelserien, med över 175 miljoner sålda spel hittills. Spelet tar nu striderna vidare från vår vittrande jord ut i rymden. Infinity Ward, en av tre utvecklare vars tur det är att göra årets spel, följer härmed den gradvis futuristiska riktning serien gått i.

Spelet släpps den 4 november till både PC, Playstation 4 och Xbox One. Här är den färgsprakande nya trailern (som tyvärr också bjuder på en vidrig cover av David Bowies Space Oddity).

Tillsammans med spelet släpps också en remastrad version av Call of Duty: Modern Warfare (2007), det första spelet i serien som just avbildade modern krigföring snarare än som tidigare, Andra Världskriget. Detta i en speciell, extra dyr ”Infinite Warfare Legacy”-utgåva, inklusive både singelspelet och 10 multiplayerkartor.

Igår gick även denna intervjufilm med Infinity Ward ut.

Samtidigt snurrar idag rykten runt om att Battlefield skulle vara på väg i motsatt riktning, tillbaka till den seriens WWII-rötter. Hur det blir med den saken får vi veta på fredag kväll kl 22 då det är premiär för nya Battlefield-trailern.

COD_IW_4 COD_IW_Capten_Reyes COD_IW_RemasteredCrew1 COD_IW_RemasteredWarPig
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-06-16 11:50