Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Nya Assassin’s Creed utspelas också i viktorianska London – årets spellocation

assassins_creed_syndicate

Årets utgåva av Assassin’s Creed presenterades igår och byter tvärt miljö från Unity – från revolutionens Paris hoppar vi drygt 70 år framåt till den viktorianska tiden, till London och den industriella revolutionen.

Annons

Syndicate heter det nya spelet, men känns det som att du läst den förra meningen tidigare?

Ja, då gällde det Playstation 4-spelet The Order: 1886, som släpptes tidigare i våras. Ett actionäventyr i samma smutsiga London, under samma tidsepok men lite extra kryddat.

Huruvida detta är ett uppskattat drag med Assassin’s Creed Syndicate anser jag vara väldigt oklart. Tidseran är inte uttjatad än, men skriker kanske inte direkt ”köp mig”, och spelserien är Ubisofts viktigaste och bäst säljande.

I dessa filmer syns Jacob Frye slåss å den utnyttjade arbetarklassens vägnar, åka häst och vagn, använda olika knivar och primitiva pickor.

Kolla själv – här är trailern!

Här är också en lång demo av det verkliga spelet och dess mekanismer och funktioner, inklusive stealth, en änterhake och möjligheten att använda objekt i miljön för att oskadliggöra dina fiender. Rörelserna och grafiken – och den lite för fina tandhygienen – i denna tidiga version ser inte helt övertygande ut, men det är också en tidig version.

Assassin’s Creed Syndicate släpps den 23 oktober till PC, Xbox One och PS4.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar