Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Mirror’s Edge: Catalyst, nya expansionen till The Witcher 3 och två remastrade Batman-spel

mirrorsedgecatalst_gc_web_screen_08_magrope_wm

Efter en hyfsad spelvår – som krönts med Dooms återkomst, Uncharteds avslutning och fenomenala Overwatch – fortsätter sommaren med ett par spännande spel. I väntan på E3-mässan i mitten av juni och fler tillkännagivanden njuter vi av tre färska trailers!

* * *

Annons

1. Snart dags för parkourparty!

Mirror’s Edge Catalyst
Släpps: 9 juni
Format: PC, PS4, Xbox One

Efter några förseningar är det så dags för Mirror’s Edge Catalyst, svenska DICE uppföljare till ett av 2008 års snyggaste, mest originella och kultförklarade spel. Spelet bygger på senaste Frostbite-spelmotorn och ser riktigt bra ut när huvudpersonen Faith hoppar runt i ljusa kulisser. Igår kom den officiella speltrailern ut, och om två veckor släpps spelet till sist!

* * *

2. Nytt expansionspaket till Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt – Blood & Wine
Släpps: 31 maj
Format: PC, PS4, Xbox One

Blood & Wine är det sista expansionspaketet till The Witcher 3: Wild Hunt, och kan köpas som del av deras expansionspass som då även ger tillgång till förra, Hearts of Stone, samt i fysisk box. Här får du som monsterjägaren Geralt besöka kontinenten Toussaint, och ska få minst 30 timmars extra äventyrande – men troligen en hel del mer. Videon kan kräva inloggning på Youtube/Google (18-årsgräns).

* * *

3. Två Batman-klassiker remastrade

Batman: Return to Arkham
Släpps: 29 juli
Format: PS4, Xbox One

Rocksteady Studios populära Batman: Arkham Asylum (2009) och Batman: Arkham City (2011) har nu remastrats till de nya konsolerna med hjälp av Unreal-spelmotorn och avsevärt bättre grafik – släpps i detta paket i juli!

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar