Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Project Cars återsläpps på fredag. Se VR-film och dokutrailer med Nicolas Hamilton!

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-05-04 13:00  |  Lästid: < 1 minut
project_cars_900px

Project Cars släpps på fredag i en ny ”Game of the year edition” till Xbox One, PS4 och PC. Det är oklart om det är en självutnämnd titel, eller vad de hänvisar till, men det var helt klart på pallplats när det släpptes ifjol efter flera års intensiv utveckling med hjälp av fans och experter världen över. I nya utgåvan finns fler än 50 nya bilar inklusive två nya Pagani-vrålåk, Zonda Revolucion och Huayra BC, samt ett par nya banor inklusive Nürburgrings Nordschleife och över 500 ihopsamlade förbättringar.

Nu när Oculus Rift är på väg ut till alla som beställt öppnas möjligheterna till sjukt realistisk racing i Project Cars, om du bara har tillräcklig utrustning. Här är 10 svettiga minuter som exempel på det!

* * *

En annan Project Cars-relaterad nyhet är en kommande kortfilmsdokumentär. Nicolas Hamilton, Lewis bror och BTCC-föraren som tävlar med specialmoddad bil pga sin cp-skada, har varit med som konsult vid utvecklingen av spelet och kommer nu medverka i en film som heter How sim racing saved my life.

Se trailern här!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-06-16 12:02