Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Mat-apparna du inte trodde fanns (eller visste att du behövde)

Mats Rydström  |  Publicerad 2014-09-09 07:39  |  Lästid: 2 minuter

Tramstips med matvinkel på apptisdagen! Texta en taco, vakna till bacon och få reda på om en mycket viktig hamburgare finns till försäljning.

taco_text

Taco Text
Ja, det är klart att du alltid behövt en app för att messa en TACO! till din kompis/chef/fru/get. Det finns dessutom flera att välja mellan inklusive den godaste, fish tacon. Ni har säkert redan Crambys bok Texmex från grunden, där finns vettiga recept. Ja, Taco Text är mer begränsad än appen Emojli, och mer idiotisk än Yo!

Ladda ned till iPhone (gratis)

wake_up_and_smell_the_bacon

Wake Up & Smell The Bacon
Som bonus bjuder jag på den här favoriten i repris. Vi har skrivit om Kraft-ägda baconproducenten Oscar Mayers fantastiska reklam-app en gång tidigare, men den förtjänar ett till omnämnande. En väckarklocka som väcker dig med ett fräsande stekljud och en bild på bacon. Hur det gick med vidareutvecklingen av en liten dosa som också skulle sprida artificiell baconlukt i din säng, det har vi tyvärr inte lyckats luska ut.

Ladda ned till iPhone (gratis)

hardonkenbigtasty

Har Donken Big Tasty Nu?
Okej, en till bonus då, och ingen app men väl en samhällsviktig tjänst – tycker i alla fall jag och säkert Fredrik Backman – i form av en hemsida som svarar på just den frågan och inget annat.

hardonkenbigtasty.nu

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-02-24 18:22