Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Marshall lanserar telefonen London med Graveyard och Imperial State Electric

Mats Rydström  |  Publicerad 2015-08-18 13:12  |  Lästid: < 1 minut

marshall_london_1
Marshalls första mobiltelefon släpps på fredag, vilket firas med två gratisgig i Stockholm med två av Sveriges allra bästa band: Graveyard och Imperial State Electric.

Digitalt publicerade tidigare en förhandstitt på Marshall London – som du kan läsa här – och har just hämtat ett exemplar för test som publiceras i nästa vecka. London är en Android-telefon med 4,7-tumsskärm, dubbla hörlursuttag och programvara som sammanfogar olika musiktjänster. Den har en volymratt på sidan, som inte bara går till 10, 11 utan 36. More is more!

På fredag klockan 16.30 spelar Imperial State Electric på Medborgarplatsen med Sex Pistols originalbasist Glen Matlock som gäst – och bandets fjärde album, Honk Machine, ges ut samma dag.

Lite tidigare, klockan 15 stannar Marshalls mobila scen till på Stureplan och där spelar Graveyard, vars fjärde album Innocence & Decadence kommer ut den 25 september.

marshall_london_jmp_bluesbreaker

I videon spelar Graveyard och Imperial State Electrics ledare Nicke Andersson (Gotta Get Some Action) Now! på fjolårets Malmöfestival – en låt med ett av alla hans tidigare, legendariska band, The Hellacopters.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-23 02:57