Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Ligger du efter med tv-serierna? Vinn 100 dagars betalt binge-tittande

catchupgrant_2

Världen 2015 är för jävlig. Hur ska man hinna se om – för att eventuellt omvärdera – andra säsongen av True Detective? Hänga med i Mr. Robot eller ens kolla klart det där sista avsnittet av Indian Summers, som gick när semestern tagit slut?

Annons

För att inte tala om att plöja de där tio klassiska tv-serierna som alla – i brist på bättre kallprat-ämnen – babblat om i fikarummet på jobbet senaste decenniet? Du kanske skickligt har lyckats mörka fejkkunskap nog om dem för att mumla dig igenom ett kort snack med kollegan medan kaffet hällts upp i din kopp. Men är du inte nyfiken nu vad som var så märkvärdigt med Vita Huset och Breaking Bad?

Samsung vill gärna sälja stora dyra tv-apparater, helst med sin högupplösta S-UHD-teknik med nanokristaller, och har därför hittat på en tävlingskampanj, som syftar till att hjälpa en I-landsstackare med hens popkulturella besvär. Enligt deras undersökning beskriver nästan en tiondel sitt serietittande som slaviskt. Det låter lite som ett sjukdomstillstånd.

Catch Up Grant ska råda bot på detta. Det är en tävling där vinsten är 100 dagars fritt binge-tittande utan störningar – i ett kloster i Himalaya. Med en månadslön på 15 000 spänn före skatt, som du förslagsvis skänker oavkortat till en bra hjälporganisation. Lova det, okej?

catchupgrant_1

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar