Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Leve spelhösten! 8 nya trailers med skräck, äventyr, action och spännande historier

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-09-17 09:11  |  Lästid: 2 minuter
destiny_rise_of_iron_900px

Åtta trailers och filmer från spel i varierande genrer – inklusive Destiny: Rise of Iron (bilden ovan) som släpps i nästa vecka. De varslar om att hösten och vintern kommer att handla mycket om starka historier, äventyr, upptäckande, och en hel del action. Men först ut skräckspelet som vi hoppas ska skrämma vettet ur oss under den mörkaste delen av vintern…

* * *

1. Biohazard 7 Resident Evil

Det sjunde Resident Evil-spelet kommer släppas 24 januari 2017. Här är en splitter ny trailer direkt från Tokyo Game Show i den gångna veckan, och den förmedlar lite samma känsla som slutet av första säsongen av tv-serien True Detective.

* * *

2. Call of Duty: Infinite Warfare

Den 4 november släpps Call of Duty i sin senaste upplaga med futuristiska rymdskepp – en skarp kontrast mot konkurrerande Battlefield 1 som handlar om Första Världskriget. Här har en rymdflotta anfallits ovanför Geneve och samtidigt har en attack skett på månbasen.

* * *

3. Destiny: Rise of Iron

Destiny (som kom hösten 2014) får nästa vecka, den 20 september, ett expansionspaket kallat Rise of Iron. Jag tröttnade snabbt på det första spelet men kommer definitivt att ge det en ny chans i höst.

* * *

4. Dishonored 2

Dishonored 2 är ett stealth-actionäventyr med övernaturliga inslag, som utspelas 15 år efter originalet från 2012. Det låter dig spela som antingen kejsarinnan Emily Kaldwin eller Corvo Attano när det väl släpps den 11 november.

* * *

5. Final Fantasy XV

Final Fantasy XV är det stora nästa kapitlet i detta speluniversum som är nästan ogenomträngligt stort och komplext. Spelet släpps 29 november till PS4 och Xbox One, och handlar om den resa Noctis med vänner får företa sig genom Eos efter att deras hemland invaderats. Då trailern kommer från Tokyo Game Show är språket japanska, men du kan slå på textning om det inte sker automatiskt.

* * *

6. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Anniversary Celebration

Här är den fjärde delen i trailerserien ”Woman vs. wild”, som hajpar den kommande nya versionen av ett av fjolårets bästa äventyrsspel (läs originalrecensionen här). Spelet har hottats upp för Playstation 4 och ges ut den 11 oktober, och det nya materialet kommer också att släppas till de befintliga Windows- och Xbox One-versionerna.

* * *

7. Mafia III

Lite mer hype av kommande Mafia III, som utspelas i New Bordeaux år 1968 (typ New Orleans) och släpps den 7 oktober.

* * *

8. The Last Guardian

The Last Guardian är ett spel från Fumito Ueda, skapare av Ico och Shadows of the Colossus, och har varit på gång i orimligt många år nu. Och så klart blivit ännu lite mer försenat och kommer att släppas till PS4 den 6 december. Den som väntar på något gott får förhoppningsvis inte vänta tills nästa år…

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-18 21:38