Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Lara Croft i nya Tomb Raider och fyra andra färska speltrailers

rise_of_the_tomb_raider

Veckans största spelnyhet är tveklöst trailern till Fallout 4, som vi samlar ihop här i ett svep med Lara Croft, Yoshi, Torbjörn och LEGO-gubbar. Häng med!

Fallout 4

Annons

Bethesda Softworks släppte i förrgår detaljer om det nya Fallout-spelet, som vanligt med musik från klassiska doo wop-gruppen The Ink Spots. Spelet kommer att släppas till PS4, Xbox One och Windows-datorer, och mer om detta får vi se på E3-mässan i Los Angeles om två veckor.

 

Rise of the Tomb Raider

Nytt Tomb Raider-spel med en betydligt mer påklädd Lara Croft, med berg- och isklättring, kommer i höst till Xbox One och 360. Här är en sprillans ny trailer!

 

LEGO Worlds

En Minecraft-konkurrent från LEGO – ja, det låter inte alls ologiskt. Spelet finns redan på Steam i en tidig version för 15 €, men kommer att utvecklas till ett fullständigt och färdigt spel tidigt nästa år.

 

Overwatch

Blizzards andra stora spel i år är Overwatch, ett lekfullt online-actionspel där man nu kan sajna upp sig för att vara med och testa. Kolla in nya trailern om nya svenska figuren Torbjörn och läs mer om honom här.

 

Yoshi’s Woolly World

För barnen och de yngre släktingarna kommer Yoshi’s Woolly World lagom till den stora semestermånaden, och eventuella regniga dagar i sommarstugan. Släpps den 26 juni till Nintendos Wii U.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar