Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Kolla in kombinerade datorn och högtalaren från HP och Bang & Olufsen!

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-10-17 06:13  |  Lästid: < 1 minuter
HP Pavilion Wave_Office_04

HP Pavilion Wave är en kombinerad dator och högtalare med stilren design och tygbeklädnad som får oss att tänka på danska högtalarmärken som Libratone, Vifa… eller varför inte Bang & Olufsen?

Vilket inte är konstigt då HP:s partner B&O Play står för ljudtekniken i Pavilion Wave. Datorn är 26 centimeter hög med en i stort sett symmetrisk triangulär bas med sidorna 17 centimeter. Alla datorns komponenter sitter inuti och reflektorn som sitter i toppen är dels till för att sprida ljudet, men också ventilera ut varm luft – precis på samma sätt som i den svarta, cylinderformade Mac Pro-modellen.

Datorn har en usb-c och tre usb 3-portar, hdmi, DisplayPort, nätverksanslutning och givetvis wifi och annan trådlös teknik. Du får en sjätte generationens Intel Core i5-processor och både ett SSD-minne på 128 gigabyte (av NVMe M.2-typ, för teknofilen) samt en traditionell hårddisk på 1 terabyte. Den måttligt spelintresserade bör även känna till att inuti sitter också grafikkortet AMD Radeon R9 M470, ett ganska kraftfullt och ändå strömsnålt alternativ. Och detta till 10 000 kronor – en hyfsad deal, om du redan har skärm, tangentbord, mus och andra tillbehör som du gillar.

HP Pavilion Wave_FrontLeft
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 15:55