Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Kolla in kombinerade datorn och högtalaren från HP och Bang & Olufsen!

HP Pavilion Wave_Office_04

HP Pavilion Wave är en kombinerad dator och högtalare med stilren design och tygbeklädnad som får oss att tänka på danska högtalarmärken som Libratone, Vifa… eller varför inte Bang & Olufsen?

Vilket inte är konstigt då HP:s partner B&O Play står för ljudtekniken i Pavilion Wave. Datorn är 26 centimeter hög med en i stort sett symmetrisk triangulär bas med sidorna 17 centimeter. Alla datorns komponenter sitter inuti och reflektorn som sitter i toppen är dels till för att sprida ljudet, men också ventilera ut varm luft – precis på samma sätt som i den svarta, cylinderformade Mac Pro-modellen.

Annons

Datorn har en usb-c och tre usb 3-portar, hdmi, DisplayPort, nätverksanslutning och givetvis wifi och annan trådlös teknik. Du får en sjätte generationens Intel Core i5-processor och både ett SSD-minne på 128 gigabyte (av NVMe M.2-typ, för teknofilen) samt en traditionell hårddisk på 1 terabyte. Den måttligt spelintresserade bör även känna till att inuti sitter också grafikkortet AMD Radeon R9 M470, ett ganska kraftfullt och ändå strömsnålt alternativ. Och detta till 10 000 kronor – en hyfsad deal, om du redan har skärm, tangentbord, mus och andra tillbehör som du gillar.

HP Pavilion Wave_FrontLeft

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar