Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Kanye West visar upp sitt nya spel Only One – blir besviken på mottagandet och visar igen!

only_one_the_game_900px

Kanye West presenterade sin nya klädkollektion Yeezy Season 3 igår under ett gigantiskt jippo i Madison Square Garden i New York, inför sisådär 20 000 personer. Läs Daniel Lindströms artikel om de 5 bästa plaggen som visades! Det var samtidigt ett lyssningspartaj för skivan The Life of Pablo, som kommer ut idag, men West släppte också nyheter av intresse för Digitalt…

Annons

Han passade nämligen på att visa upp en trailer till det spel han jobbat på, vilket har en betydligt mindre skrytig attityd än vi är vana vid. Spelet heter Only One och är en hyllning till hans mamma (Donda West, död 2007 i sviterna efter en operation), och i trailern får vi se henne flyga till himlen på en vit springare. Fint så!

Filmen borttagen!

Det syns inte i klippet ovan, men Kanye blev besviken på åskådarnas relativt återhållsamma jubel. Han förtydligade då ungefär att det är svårt att göra spel och spelade upp videon igen för att alla skulle fatta. Evenemanget streamades via Tidal, och spelsajten Kotaku har ett längre klipp där vi hör Kanye tala till publiken.

Hur man spelar Only One, eller övriga detaljer om spelet är av Digitalt inte kända ännu.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar