Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Hårdtest: Lifeproof-fodral till Iphone

Efter att ha sett fina mobiler gå under av väta och stötar är tanken på ett rejält skydd lockande. Nu har Digitaltbloggen fått in ett exemplar av Lifeproof, ett fodral för Iphone som utlovar tålighet mot snö, vatten, fall, smuts och barn. I reklamen badas det, filmas under vatten och åks skidor.

Annons

Hittills har jag packat upp fodralet, satt ihop det och testat vattentåligheten under kranen. Inte en droppe letade sig in.

Lifeproof iphone

Lifeproof är inte direkt litet. Här syns en Iphone 4 bredvid fodralet. Se det som en knubbig beskyddare som lägger till en centimeter här och där.

Lifeproof hörlurar

De närmaste dagarna testar vi hur Lifeproof fungerar i praktiken. Föremål för tortyren är min egen Iphone 4. Jag har ingen backuptelefon, så om Lifeproof inte gör jobbet så kommer jag stå där utan mobil. Må en ängel vaka över mig.

Så. Game on. Hur ska vi utsätta min Iphone för mesta möjliga smärta? Ge oss tips på rimliga utmaningar i kommentarerna!

/Linus

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar