Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Gå hem och spela Battlefield 4, man får det

battlefield4

Battlefield 4 finns ute nu, och du känner dig lite hängig, inte sant? Kanske gårdagens äktsvenskt förödande naturkatastrof gjorde kaos med ditt hem och din trädgård som måste ses till? Ja, det är helt okej att gå hem efter lunch.

Annons

Här har vi en jämförelse mellan mellan grafiken på Xbox One och Playstation 4 – vilket kanske inte gör dig glad just idag, då du lär spela på pc, X360 eller PS3 – och en förklarande artikel till testet.

PS4:an med dess lite kraftigare specifikationer kör med upplösningen 1600 x 900 pixlar medan Xbox One bara kör gamla halv-hd, det vill säga 1280 x 720 pixlar. Det låter kanske inte som så stor skillnad men innebär faktiskt att 56 procent fler pixlar som ska hanteras på PS4. Det ser dock ut som Xbox One har lite mer krut i färgerna, vad det beror på vet jag inte.

Jag har själv inte recenserat spelet och bara testat multiplayer på Gamescom, så kan inte uttala mig i detalj. Blir emellertid väldigt sugen på att bara ställa in resten av veckan efter att ha sett några nya gameplay-videos, här är t ex två.

Paracel Storm

Operation Locker

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar