Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Fyra hörlurar för finlyssning i sommar

Mats Rydström  |  Publicerad 2015-06-03 09:46  |  Lästid: 2 minuter

Quincy Jones och AKG fortsätter samarbeta på hörlursområdet. Här är deras nya modell och tre andra lyxiga hörlurar för finlyssning i sommar!

akg_n90q

AKG N90Q
Superproducenten Quincy Jones har samarbetat med AKG i många år, som snart släpper nya N90Q. De har en teknik som heter Trunote med två mikrofoner inuti vardera kåpa som analyserar sig själva, mäta frekvensgången och anpassar ljudet efter användarens anatomi. Släpps i sommar – pris ej klart.

 

beoplay_h6_love_affair_collection

BeoPlay H6
Bang & Olufsen firar 90 år, med The Love Affair Collection som består av olika produkter i roséguldfärg. Dessa lyxhörlurar med riktigt läder är designade av Jakob Wagner och finns ute nu från 3 900 kronor.

 

sennheiser_momentum_2-430x287

Sennheiser Momentum Wireless
Ett av de bästa trådlösa alternativen, med snygg design, underbart ljud och nu också med anti-buller-teknik. Pris: 3 300 kronor.

 

aedle_vk1

Aëdle VK-1
Fjolårets lyxigaste, enligt Cafés Kjell Häglund i julspecialen: ”Årets snyggaste och lyxigaste hörlurar är Parisföretaget Aëdles Valkyrie-modell, handgjord i lammull, flygplansaluminium och titan. Extremt sköna att ha på sig, kristallklart hifi-ljud.” Priset? 3 700 kronor.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-03-02 15:09