Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Första bilderna på LG G4 – snygg lyxmobil med skinn

LG_G4_leaked_photo_1

LG G4 skulle egentligen avtäckas den 28 april, men för ett par dagar sedan läckte de första bilderna på den nya toppmobilen, som visar sig få ett snyggt skinnskal baktill i olika färger.

Och vårens hittills tuffaste mobiler HTC One M9 (som kommer uppdateras till HTC One M9+ med mer högupplöst skärm och fingeravtrycksläsare), LG G Flex 2 och Samsung Galaxy S6 Edge fick lite välbehövlig konkurrens. Läs mer om dem här!

Annons

Enligt förhandsinformationen var det redan officiellt att LG G4 skulle få en högupplöst 5,5-tumsskärm och 16 megapixlars ljusstark och snabb kamera (f/1,8) som ska släppa in 80 procent mer ljus än föregångaren LG G3.

Nu ”vet” vi också, baserat på några av bilderna, att den kommer få bytbart, löstagbart batteri och plats för minneskort. Båda dessa flexibilitetsfaktorer gör i regel att livslängden och prisvärdet blir bättre.

LG_G4_leaked_photo_2

Samtidigt har också några bilder på Sony Xperia Z4 läckt ut, som i sig inte är intressanta och det lilla man ser är att designen är snarlik – om inte identisk – med tidigare modeller. Det mest uppseendeväckande ur förhandssnacket är att skärmen eventuellt får högre upplösning än föregångaren samt att batteriet ska vara extra väl tilltaget med 3 400 milliamperetimmar, mAh.

Det kan jämföras med 3 000 mAh hos LG G4, 2 915 mAh hos iPhone 6 Plus och 2 550 mAh i Samsung Galaxy S6, för att nämna några andra lyxmobiler. Starkare batterier är ett måste om skärmarnas upplösning ska bli allt högre, parat med allt smartare strömspartekniker som vi redan ser i olika Android-telefoner.

Mer om Sony Xperia Z4 på TechRadar.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar