Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

6 nya speltrailers och Florence + the Machines soulcover från kommande Final Fantasy XV

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-04-01 12:28  |  Lästid: 2 minuter
final_fantasy_xv_900px

Florence + the Machine gör en cover av 55 år gamla soulklassikern Stand By Me, av Ben E. King, till den nya trailern för Final Fantasy XV!

Häng med i Digitalts fredagssvep och kolla in trailern till detta och fem andra kommande och aktuella spel!

* * *

1. Final Fantasy XV

30 september släpps nästa stora Final Fantasy-saga, till Xbox One och PS4. Under ett stort jippo i Los Angeles i veckan avslöjades en massa nyheter om olika filmer och andra kringprodukter, men också denna trailer om själva spelet, som kallas ”Reclaim Your Throne” och innehåller musik med Florence + the Machine:
– Jag har alltid uppfattat Final Fantasy som mytiskt, vackert och episkt. Stand by Me är en av tidernas bästa låtar och kan inte förbättras, du måste bara göra den till din egen. Och för mig handlade det om att ta låten in i Florence + the Machines värld och Final Fantasy-världen, säger Florence Welch.

* * *

https://www.youtube.com/watch?v=iBYJZdIMGIk

2. Doom

Den 13 maj kommer det nya Doom-spelet (till PC, PS4 och Xbox One) och igår släpptes trailern ”Fight like hell”, som fortsätter att leverera förväntningar inför vårens mesta våldsspel.

* * *

3. Overwatch

Blizzard öser nu ut animerade kortfilmer för att hajpa Overwatch under våren, här är den senaste som heter ”Alive” och handlar om figuren Widowmaker. Spelet släpps den 24 maj till såväl Xbox One och PS4 som till PC/Windows-datorer.

* * *

4. Call of Duty: Black Ops III Eclipse

Andra nedladdningspaketet till Call of Duty: Black Ops III bjuder på japanska zombies på ön Zetsubou No Shima där ett biotekniskt experiment gått lite snett. Dessutom ingår fyra nya multiplayer-kartor. Enligt Activisions exklusivitets-samarbete med Sony så släpps det först till Playstation 4 den 19 april, och därefter till PC och Xbox.

* * *

https://www.youtube.com/watch?v=eQ1vVyQET3U

5. Marvel: Avengers Alliance 2

Uppföljaren till ett populärt Facebook-spel, och sedermera mobilspel, från 2012 och ett turbaserat rollspel med superhjältar och tre mot tre spelare. Har precis släppts till iPhone, Android och Windows-telefoner under den gångna veckan.

* * *

6. Total War: Warhammer

Trailern till omtalat mega-strategi-spel för alla fantasynördar och Warhammer-fans, som släpps den 24 maj och bjuder på en kombination av turbaserat spel och realtidsaction. Som bonus får ni också en lång video som visar hur spelet går till i detalj och fokuserar på de så kallade vampyrgrevarna, som kan återuppväcka döda.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-06-16 12:03