Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Fler smarta klock-nyheter av det elegantare slaget

huawei_swarovski_900px

Roséguld, Swarovski-kristaller och lite snyggare läderarmband? Okej! Här är tre snäppet elegantare smarta klockor från Huawei, Samsung och Fossil som presenterades i samband med CES-mässan och alla släpps under våren.

* * *

samsung_gears2_classic

Annons

Samsung Gear S2 Classic
En av fjolårets mest spännande klockor – som till skillnad från alla Android Wear-klockor använder systemet Tizen och en smart vridbar boett-ring – släpps i februari i en mer exklusiv utgåva med boett i roséguld med vitt armband eller platina med svart armband. Priset blir 5 000 kronor.

huawei_watch_jewel_elegant

Huawei Watch Jewel
Samma utveckling finns hos Huawei i modellerna Jewel och Elegant, mer inriktade på kvinnliga köpare, i samarbete med Swarovski. Jewel (till vänster) har 68 kristaller, roséguld och vitt eller blått armband – medan Elegant (till höger) är lite mer subtil. I övrigt är tekniken och funktionerna samma som i befintliga Huawei Watch. Släpps under första kvartalet.

fossil_q54

Fossil Q54
En analog klocka som mäter aktivitet och visar notifikationer från din iPhone eller Android-lurar men inte är en smart klocka med Android Wear (som samma företags Fossil Q Founder). Släpps i vår för 175-215 dollar.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar