Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Fem nya trailers till kommande Final Fantasy, Prey, Steep, Dishonored och Dead Rising

Mats Rydström  |  Publicerad 2016-11-02 23:05  |  Lästid: 2 minuter
FFXV_Afrojack_Trailer_screenshot_09_14_1465892825.06.2016

Tidigare i veckan visade Digitalt fem trailers för de hetaste spelen som finns ute nu – men spelhösten har bara börjat! Här fem nya trailers från kommande spelen Final Fantasy XV, Prey, Dishonored 2, Steep och Dead Rising 4.

* * *

Dishonored 2
11 november (PS4, Xbox One, PC)

Kungligt drama med övernaturliga inslag, svart magi och striden om imperiets framtid. Kan det vara något? Kolla i så fall in uppföljaren till Dishonored (2012), som vi tidigare skrivit om här och här.

https://www.youtube.com/watch?v=7Pa9AxKO33M

* * *

Final Fantasy XV
29 november (PS4, Xbox One)

Det går inte att komma runt Final Fantasy, en av historiens största och mest tongivande spelserier, med myriader av stickspår. Jag har själv mycket begränsad kunskap om serien och lämnar snabbt över till ”Omen”, en ny film om det snart stundande storspelet Final Fantasy XV. Det är en så kallad ”cinematic trailer” vilket ska utläsas ”har inget att göra med hur spelet ser ut eller känns att spela”, men den sätter en minst sagt episk ton.

Klicka också för en tidigare (japanskspråkig) trailer och här för Florence + the Machines låt till spelet.

* * *

Steep
2 december (PS4, Xbox One, PC)

Ubisofts nya spel för skid- och brädåkning och allmän upplevelsesport i vintermiljö kommer snart att multiplayer-testas och du kan vara med. Läs mer här om spelet och hur du skriver upp dig för den första testhelgen 10-14 november, eller så väntar du till den 18-21 november för ett mer öppet test. Så mycket till test är egentligen oklart om så här sena evenemang innebär, det är mer av en hypebyggande aktivitet.

* * *

Dead Rising 4
6 december (Xbox One, PC)

Zombies, någon? Ja, det är dags igen för Dead Rising, som erbjuder dig otaliga våldsamma lösningar på problemet med våra odöda ovänner. Ett spel som blir exklusivt för Xbox One under ett kvartal och därefter släppas till PC-datorer med Windows 10. Till Playstation 4 kan det först tänkas komma under nästa julsäsong, om det nu fortfarande skulle kännas aktuellt då…

* * *

Prey
2017 (PS4, Xbox One, PC)

Vi skrev om Prey här, tidigare i år och nu har en ny förklarande film kommit om detta fristående spel med namnet Prey, som kanske inte kommer att ha så mycket att göra med originalet från 00-talet. Här har John F. Kennedy överlevt mordförsöket och världen ser därmed helt annorlunda ut.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar