Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Fem hörlurar – små, sportiga, smarta (och ett par mycket osmarta)

Publicerad 2013-10-08 07:54 | Uppdaterad 2016-09-23 03:16  | Lästid: 2 minuter | Mats Rydström

Fem hyfsat nya hörlurar av det mindre skrymmande slaget, från svinbilliga till idiotdyra men även smarta och sportiga.

jabra_sport_wireless_plus

Jabra Sport Wireless+
sport
Promotas av femfaldige Iron Man-mästaren Craig Alexander, och med en tjock och stadig konstruktion fladdrar dom inte ur när du lubbar men går ändå att få in under till exempel en skid/snowboard-hjälm nu när blashyrkh-vintern närmar sig. Levereras med sju olika proppstorlekar, är trådlösa med blåtand och inbyggd radio och du svarar på samtal genom att knacka på luren. Smart!

Pris: 900 kr (för Android), 1 100 kr (för iOS)

urbanista

Urbanista San Francisco
budget
Små billiga lurar för både musik och samtal, kompatibla med både Android, Windows och iOS. Finns i fem färger: svarta, vita, gröna, röda, och rosa. Känns designmässigt som Beats by Dre i miniatyr. Har inte hunnit testa dem så kan inte säga något om ljudkvaliteten.

Pris: 200 kr.

urbanears_kransen

Urbanears Kransen
medium
Kransen är Urbanears senaste modell av smålurar, den ersätter Tanto och hamnar mitt emellan Bagis och Medis (som är 100 kr billigare respektive dyrare). Har också samtalsfunktion så klart och finns i tio färger, bland annat denna, ett sjysst snöre till kabel och en smart fästkonstruktion för transport.

Pris: 400 kr.

happyplugs_gold

Happy Plugs
lyx/budget
18 karat solitt guld. Ljudkvalitet troligen icke-anmärkningsvärd. Inte smart. Finns även i metallicfärgad plast för 350 kr. Halvsmart.
Pris: 95 000 kr.

Bose_QC20i

Bose QuietComfort 20
smarta
Släpptes i början av hösten och med en inbyggd dsp på sladden stänger de verkligen ute omvärldens buller, men har också har ett läge för ökad medvetenhet som aktiveras med ett knapptryck. Bra för att överleva övergångsstället. Sitter bra, låter bra, och den smarta tekniken är rent utmärkt, men priset är högt.

Pris: 2 900 kr.

För omslutande välljud – kom tillbaks på torsdag. Kom tillbaks imorrn också för all del, då blir det apptips!

Dela på Facebook
Tweeta