Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Enkel lösning för musik, prat och navigation i bilen

Mats Rydström  |  Publicerad 2015-11-02 08:03  |  Lästid: < 1 minut
jbl_trip

Det finns otaliga mer eller mindre krångliga sätt att få lyssna på favoritmusiken på bilfärden. Visst har många moderna bilars ljudsystem bluetooth, åtkomligt via snåriga, svårförståeliga menyer – och du har troligen slösat åtskilliga minuter i hyrbilar eller vänners fordon med att lyckas koppla upp dig innan rätt billåt spelas.

Det finns också mängder av halvdåliga sändare som skickar musiken via radionätet till bilens radio. Vill du bara ha ett drägligt ljud och enkel anslutning, och kanske har en bil som helt saknar bilstereo kan JBL Trip vara en pålitlig resekamrat. Den kan fixa musiken men också låta dig ta emot handsfree-samtal och lyssna på navigeringssnack. JBL Trip kostar 1 000 kronor och kan klämmas fast på framrutans solskydd eller någon annan del av bilens inredning.

Röststyrning funkar både med Siri till iPhone och iPad och med Google Speech till Android-prylar, och med JBL Trips brusreducering blir ljudkvaliteten bättre även i ett bullrigt fordon. Eftersom den är batteridriven går det bra att fortsätta samtal vid eventuellt snabbt stopp på mack eller matställe. Batteriet räcker till åtta timmars musikspelning eller 20 timmars samtal och däremellan kombinationer av de två.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-03-02 14:51