Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Du har plats 159 636 i kön. Var god dröj.

Blev du sugen på appen Mailbox som jag bloggade om nyligen? En ny, slick mailapp (ja, faktiskt) till Iphone?

Ställ dig i kö. 288 000 personer står där redan. Två hundra åttio åtta tusen. Hypen är större än den har varit för ett e-postprogram sedan Gmail släpptes i min ungdom.

Annons

Här ser ni min plats. Jag har svårt att se någon rimlig anledning till att inte alla skulle få tillgång till den samtidigt. Snarare handlar det om hypebygge av högsta klass. Alla som har stått i en krogkö känner igen sig. Även om kön inte rör på sig så känns det genast bättre när den växer bakom en. Notera siffran 129 636. Så många får vänta längre än jag. In your face!

Tills vidare nöjer jag mig med videon.

 

 

/Linus

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar