Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Direktsända PS4-, Xbox One- och Apple-jippon ikväll

Mats Rydström  |  Publicerad 2013-06-10 16:55  |  Lästid: < 1 minut

 

Vi visar Sonys E3-jippo i natt klockan 03 svensk tid, då de presenterar en okänd mängd detaljerad information om PlayStation 4 (och förhoppningsvis inte så mycket förrenderat strunt) – detta sker dagen innan E3-mässan drar igång på riktigt i Los Angeles.

Några frågor som mina föregångare här på bloggen ställt tidigare hoppas vi alltså få svar på, tillsammans med annat matnyttigt, och så klart snyggt och spännande gameplay. Sony säger att de sätter spelen först men att de också kommer att presentera andra funktioner, vilka man får förmoda lutar åt samma håll som Microsoft, vars Xbox One-presentation du kan kolla på Gamespot redan kl 18!

I stället för att vara på plats och posta uppdateringar från Fatburger och In-n-Out Burger och everyother-Burger så gör vi så här att vi kommer att sända PlayStation 4-evenemanget här på bloggen så får ni själva bilda er en uppfattning om den kommande konsolen. Här ska livesändningen synas:

 

Efter den inledande Xbox One-visningen kan ni också välja att fortsätta nördkvällen med ett annat direktsänt jippo från teknikvärlden, nämligen Apples WWDC 2013, deras konferens för utvecklare. Själva inledningsanförandet sänds här med start klockan 19 ikväll (posta gärna era åsikter om presentationen i kommentarsfältet).

Ett annat tips är att kolla Wired Gadget Labs livebloggande och deras tips på förbättringar av en eftersatt Apple-produkt, nämligen Mac OS X. Får vi kanske några sådana nyheter i afton?

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-02-24 20:40