Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Digitalt testar WoW: Warlords of Draenor

World of Warcrafts nästa expansionspaket Warlords of Draenor har just gått in i en tidig, delvis offentlig s.k. alfa-test-fas till vilken Digitalt bjudits in – lagom till juli månads relativa ledighet. Huruvida Warlords of Draenor kan vända trenden med allt färre WoW-spelare återstår verkligen att se, men på förhandssnacket finns en hel del intressanta nyheter värda att granska.

Annons

Vi är särskilt sugna på att prova de nya möjligheterna att sätta upp en egen garnison med underhuggare, och återkommer med de första intrycken inom kort.

Spelets stora nya område är kontinenten Draenor, som den var i orchernas ungdom. Det innebär ytterligare ett logiskt kvantsprång och en tidsresa till innan Draenor alltså blev spillran Outland – som ju spelets allra första expansionspaket The Burning Crusade ägnades åt att utforska.

För alla som aldrig spelat något Warcraft-spel är detta givetvis fullständig gallimatias.

Här är i alla fall två skärmdumpar från de första tio minuterna av spelets nya äventyr, där vi bland annat ser orchbossen Gul’Dan fiffla med portaler, medan frihetens förkämpar står och tvekar lite defensivt på en kulle. Hoppas nu bara att nästa uppdrag inte blir att döda 10-12 vildsvin, den tiden är förhoppningsvis förbi…

guldan_wow_draenor

wow_draenor

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar