Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Dagens tre bästa spelnyheter från LA

halo_master_chief_collection

Hej där, Master Chief! Du är en av dagens tre bästa nyheter, och trailers, hittills från uppvärmningsdagen till spelmässan E3 i Los Angeles! Ja, Microsoft med flera visar upp sina nyheter redan under måndagen och en av de gladare var…

Annons

Halo: Master Chief Collection

Vi har ju tidigare skrivit om kommande Halo 5: Guardians här, och nämnde då även ryktet att det skulle föregås av nya Xbox One-versioner av alla de tidigare spelen.

Detta visade sig vara sant, spelsamlingen Master Chief Collection släpps 11 november i år och dess köpare får även vara med i de multiplayer-betatester av Halo 5: Guardians som påbörjas i december. Priset blir bara 60 dollar, för alla de fyra tidigare spelen, ihopbakade i ett riktigt fullmatat paket.

The Division

Utvecklat av svenska studion Massive Entertainment och släpps nästa år till PC, PS4 och Xbox One. Här ett purfärskt exempel på hur det kan se ut när ett gäng agenter tar sig runt på Manhattan, som inte alls är i nuvarande skick. The Division är ett action-RPG, kan man säga, som handlar om tiden efter en förödande pandemi och samhällets sammanbrott. Vi såg det på Gamescom i Köln ifjol och imponerades stort. Ett av de mest spännande och efterlängtade spelen 2015.

Crackdown

Den mest kände David Jones tyckte att det var ett så alldagligt namn att han bytte till… David Bowie. En av de näst mest kända David Jonesarna startade det som blev Rockstar och hittade på Grand Theft Auto (och innan dess, Lemmings). Glädjande nog håller han i rodret även för denna tredje utgåva av Crackdown, som blir ett kärt återseende, nu på Xbox One. De tidigare släpptes till Xbox 360 år 2007 respektive 2010.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar