Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Bli först att testa Blizzards nya stridsspel

heroes_of_the_storm_2
Warcraft + Starcraft + Diablo = Heroes Of The Storm. Ett kommande multiplayer-stridsspel med rollspelsinslag från klassiska spelhuset Blizzard, i vilket man väljer figurer från de vitt skilda Starcraft-, Warcraft- och Diablo-världarna och utkämpar svettiga slag ur ett snett-ovanifrån-perspektiv.

Annons

I slutet av förra veckan gick spelet in i den så kallade alfa-testfasen (som sköts internt), och i samma veva öppnade Blizzard för anmälningar till det öppna betatestet som följer, där vem som helst kan vara med. För att ha chans att bli utvald anmäler du dig snarast på www.heroesofthestorm.com eller ser till att din befintliga Battle.net-profil är uppdaterad på alla vis.

Denna nyhet firades med en ny trailer om Tychus Findlay, en av de spelbara hjältarna:

Spelet visades upp på företagets eget jippo Blizzcon i höstas och kommer som vanligt att vara spelbart både på Windows- och Mac-datorer. Det är gratis att spela till en viss del, men finansieras av att de flesta kommer att vilja köpa andra hjältar och uppgraderingar än de som erbjuds fritt.

Här är en video som förklarar det mesta värt att veta:

Och här är ett exempel på en match som utspelades på Blizzcon av Blizzard-anställda:

Jag kan känna att Blizzard är vilsna, kompromissar med och vattnar ur sina klassiska varumärken i väl hög grad. Vet inte om det är styrelse-kostymer som fått för mycket att säga till vad gäller nya intäktsströmmar, eftersom World of Warcraft-abonnenterna inte alls är lika många som under toppåren.

Och Heroes Of The Storm, är inte det en riktigt lökig titel? Det måste ha spånats fram lite som när Joey DiMaio försöker fundera ut hur han kan kombinera steel och metal och warrior på ytterligare ett sätt för en ny Manowar-platta.

Nog gnällt. Det ser faktiskt hur kul ut som helst. Digitalt återkommer förhoppningsvis med en rapport när vi fått betatesta.

heroes_of_the_storm_3

heroes_of_the_storm_1

heroes_of_the_storm_4

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar