Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Bildspecial med det bästa från mobilveckan

Veckans bästa mobilnyheter, här i ett bildsvep! Har du missat de senaste dagarnas största släpp från de övriga mobilgiganterna på Mobile World Congress i Barcelona kan du börja här: Samsung Galaxy S5, Nokias X-serie, Sony Xperia Z2, eller så scrollar du bara nedåt.

Annons

Google_LG_Nexus_Red

Googles och LG:s gemensamma Nexus 5 kommer nu till Sverige i en väldigt röd version, i begränsad upplaga.

LG_G_Pro_2

LG visade också upp sin platta variant av LG G Flex, som de kallar G Pro 2 och som kan spela in superhögupplöst 4K-video.

Jolla_Angry_Birds

Finska Jolla är en udda fågel som kör Sailfish-systemet fast med Android-appar. Och satsar på olika specialskal.

Blackphone

Världens säkraste telefon, Blackphone, för dig som är rädd för NSA, FRA, CIA och MIA. Vi får anledning att återkomma med fler detaljer, mycket spännande.

 

BlackBerry_Z3

BlackBerry visade upp sin Z3, utan tangentbord. Nya toppmodellen Q20, med tangentbord och allt det som traditionella Blackberry-missbrukare behöver, finns det ännu ej bilder på.

HTC_Desire_610

I väntan på nya supertelefonen HTC One, som presenteras om en månad, fick vi medelluren HTC Desire 610, med skal som ser ut att komma från iPhone 5C-fabriken.

Gionee_Elife_S5_Panasonic_Toughpad

Världens tunnaste smartphone, Gionee Elife S5.5 – ett för mig obekant kinesisk-indiskt företag, men den är i alla fall bara 5,5 millimeter tunn och spöar bland annat Huawei Ascend P6. Till höger, och en av de mest stryktåliga då Panasonic Toughpad-serien får tillskott med 5-tumsskärmar och såväl Windows- som Android-modeller.

Och sedan har vi Google Project Tango som bäst beskrivs med en film.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar