Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Var med och testa nya mechspelet Titanfall

titanfall

Titanfall görs av den nya studion Respawn Entertainment som leds av Jason West och Vince Zampella, tidigare chefer på Call of Duty-skaparna Infinite Ward. Det är en förstapersons-shooter med onlinespel och sju meter höga titaner, eller ja… mechs kallades dom på 90-talet i alla fall (en saknad genre!). Du slåss både med hjälp av dessa bjässar och som vanlig fotsoldat och det öppnar för stor variation.

Annons

Nu startar ett betatest där du kan vara med och provköra och medverka till finslipning av spelet (anmäl dig på www.titanfall.com/beta). Detta innehåller tre spellägen – Attrition, Hardpoint Domination och Last Titan Standing – där de två första lägena går ut på att eliminera allt respektive att erövra och försvara kartan. ”I Last Titan Standing börjar alla i respektive lag med endast en titan i ett omgångsbaserat spelläge som pågår till dess att ett lag förlorat alla sina titaner”.

Här bjuder amerikanska IGN på en video med fyra actionladdade minuter ur spelet!

Titanfall släpps till Xbox One och pc den 13 mars och till Xbox 360 den 27 mars. Detta innebär inte att Xbox One släpps i Sverige samtidigt. Microsofts pr-avdelning hälsar att inget svenskt lanseringsdatum är satt.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar