Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Årets två bästa spelklappar för de äldre och yngre: GTA V och Mario Kart 8

Mats Rydström  |  Publicerad 2014-12-22 18:37  |  Lästid: 2 minuter

Många av årets spel släpptes halvfärdiga, krävde omständliga nedladdningar och fungerade inte ordentligt online. Några exempel: det stora Halo-retropaketet till Xbox One, Master Chief Collection, som bara höll i singelplayer och bilspelet Driveclub till Playstation 4 (som dock börjar arta sig med senaste uppdateringen).

Samtidigt levererade andra överraskande starkt, som actionspelet Destiny, rollspelet Dragon Age: Inquisition, skräckisen Alien: Isolation, lättsamma bilspelet Forza Horizon 2, och Sagan om Ringen-äventyret Middle Earth: Shadow of Mordor.

Men de två säkraste köpen för äldre och yngre lär helt klart vara följande två spel!

grand_theft_auto_v_xmas

Bäst för de vuxna: Grand Theft Auto V

Nysläppta next-gen-versionen till Xbox One och Playstation 4 av fjolårets Grand Theft Auto V bjuder så klart på allas vår favoritsvin, Trevor, och den enorma spelvärlden och alla dess möjligheter målas upp med ännu bättre grafik än i originalet.

Den mest slående förändringen är att man nu kan spela ur första persons-perspektiv, i stället för utanför kroppen som vi är vana vid i alla de tidigare spelen. Något som kanske inte alla uppskattar, men som gör att GTA V känns som ett delvis nytt spel. Och med onlinekomponenten lär julklappens mottagare ha att göra långt efter att granen kastats ut.

Läs om GTA:s julspecial!

mario_kart_8

Bäst för de yngre: Mario Kart 8

Racingspelet för barn i alla åldrar inklusive deras föräldrar! Ett av få spel, förutom Super Smash Bros. (också till Wii U) som man direkt på julaftonskvällen kan ha kul med tillsammans.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-07-20 12:04