Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Apptisdag: Blod, eld, sprit och flyg

Mats Rydström  |  Publicerad 2014-03-18 10:37  |  Lästid: 2 minuter

En kirurgsimulator, ett sätt att vinna rabatterade flygbiljetter och en virtuell brasa för den fortsatta vinterkylan i tisdagens apptips.

surgeon_simulator_ipad

Surgeon Simulator
iPad, 45 kr
Ladda ned i App Store
En iPad-version av tidigare släppt Mac- och Windows-spel som sålts i över en miljon exemplar, i vilket du får leka oseriös doktor med stackars patienten Bob. Förutom hjärt- och njurtransplantationer kan du nu byta ögon och tänder och även dela med dig av dina tilltag online.

Kolla trailern!

lufthansa_anywake

Lufthansa Anywake
Android/iOS, gratis
Ladda ned från Google Play
Ladda ned i App Store
Reklam-appen Lufthansa Anywake finns nu i en ny version och för första gången tydligen tillgänglig i Sverige. Den väcker dig med ljudet av en slumpad stad och kan du gissa vilken det är kan du få rabatt på flygbiljetter för dig och en vän. Grejar du fem städer innan sista april kan du vinna två business class-biljetter med nya jumbojetten 747-8i.

grants_our_reward

Our Reward
Android/iOS, gratis
Ladda ned från Google Play
Ladda ned i App Store
En virtuell brasa och skamlös reklam från whiskymärket Grant, framtagen av de två svenska utvecklarna Gustaf Wollin och Daniel Takacs, som rest till Skottland, New York och eh… Småland för att filma tolv olika brasor och andra inspirationsfilmer. Till dessa kan du själv välja musik från ditt bibliotek eller Spotify.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-23 02:56